duminică, 12 martie 2023

Primul tort cu amprenta Dianei

Sunt atât de încântată de tortul ei, încât nu pot să nu scriu pe blog. 💖
A ales să facă un tort de morcovi. A căutat rețete, dar mi-a cerut și mie părerea, așa că am arunc și eu o privire peste ele. M-am oprit la reteta Laurei Laurențiu pentru că am încredere în rețetele dumneaei, mereu a iesit tot ce am încercat.  Dar să revin la tortul Dianei. 😍A hotărât să facă unul mic, jumătate din cantități, tavă de 18cm. A făcut cumpărăturile cu reteta în mână și după munca la mate s-a apucat să facă blatul. A doua zi a continuat cu crema, morcovii din pastă de zahăr și ornatul. Am mai ”cicălit-o” pe ici, pe colo,  greu sa ma abțin să nu-mi bag nasul la prăjiturit, 🙈 dar no, sfaturile ajută. Suntem și două pietre tari... a luat de la mine și ce nu trebuia. 😅😁
A modelat cu atenți la detalii, a ornat cu multă măiestrie, iar finalul este spectaculos. E a mea, o laud, sunt mândră de ea, dar chiar arată GROZAV tortul ei. Am văzut torturile multor doamne experimentate, cu asta se ocupă, dar care nu arătau asa nici după niște ani. 
                                                                Bravo, Diana!
Gustul...    WOUUU! 
 
Următorul va fi mare. 
Mi-am amintit câteva momente dragi, asa că le-am căutat pe blog. 

Piesa de rezistenta😉🙂 de pe tortul lui Mihai, cleste cu arc realizat de Diana. Incă nu împlinise 7 ani, iar eu abia ce începusem să modelez pasta de zahăr. 
La 10 ani a modelat țestoase
Acesta e primul tort, dar ea face și cei mai grozavi biscuiți americani. 

Un comentariu:

  1. Tortul arată superb. Cred că și gustul este pe măsură. Felicitări Diana.

    RăspundețiȘtergere