sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Fuste de raiat

Inainte sa se termine vacanta m-am pus sa-mi fac o fusta ca tot aveam un raiat luat  in vara de la un SH. Este din acela ingust, 94cm, dar au fost vreo 2,5m si doar 8 lei. wink 
Cand a vazut mâţulina ca vreau sa croitoresc m-a intrebat ce-i fac rade asa ca am inceput cu o fusta pentru ea, cum a cerut (vazuse un model pe net de fustita de blug) si doar dupa ce a fost gata a ei m-am apucat de a mea. wink
Tiparele le-am facut eu iar la a mea mi-am prins putin urechile pana am potrivit partile din fata. Modelul ce-l vazusem era cu talie inalta, dar cum o port si cu pulovere am optat pentru talie obisnuita si slit. 

5 comentarii:

  1. Mihaela, imi plac foarte mult ambele fuste! La a ta m-am uitat in special si am remarcat reusita modelului! Felicitari, materialul are o culoare superba si il vad intr-o combinatie perfecta cu modelele si tehnica de lucru! Numai de bine si pe merit! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase fustele , si culoarea si modelele .Sa le purtati sanatoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua frumoase ! Imi place cum va vin fustele ! Tu intotdeauna lucrezi ingrijit si iese lucru de calitate . Sa le purtati sanatoase !

    RăspundețiȘtergere