sâmbătă, 29 decembrie 2012

Pantofiori

Daca se poate, de ce sa nu reciclam?
Avea Diana o pereche de pantofiri albi de lac, dar panglica si bareta se facusera urate de la cateva spalari si purtari, asa ca m-am gandit sa-i reciclez pentru a-i purta in noaptea dintre ani si sa nu cumpar alta pereche care pana-n primavara nu i-ar mai fi fost buni.
Am descusut frumusel, am indepartat panglica ce se afla imprejurul lor si Diana a curatat  pietricelele ramase pe bareta.
Cu putina rabdare,  o bucata de panglica alba, doua bucatele de saten alb de buna calitate (de la o rochie de mireasa ce am transformat-o cu timp in urma pentru nepotica mea) si prenadez am reusit sa fac niste pantofiori "noi".
Nu m-am gandit sa le fac poza inainte de reciclare, dar cum m-ai aveam unul doar cu pietricele curatate de Diana am incaltat-o asa :)

Doar bareta am cusut-o la masina si am incretit panglica care a fost din aceea lata insa cu trei cusaturi pe aceeasi bucata am impuscat doi iepuri si restul am cusut de mana, mai exact aplicarea panglicutei si a baretei impungand in gaurile existente.

4 comentarii:

  1. Felicitari Mihaela! Asa cum ne-ai obisnut numai lucruri de bina caliate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Silvia! Te pup si-ti doresc un An Nou fericit cu multe realizari!

      Ștergere
  2. Waw, se vede clar diferenta. I-ai tranformat in totalitate. I-ai facut superbi. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Iti imaginezi ce incantata este Diana. :)

      Ștergere