Acest tort este pentru o prietenă.
Iar am avut mână liberă la decorat şi am ales să-l decorez simplu, dar elegant(zic eu).
Iar am avut mână liberă la decorat şi am ales să-l decorez simplu, dar elegant(zic eu).
glazura oglindă
Este aceeaşi compoziţie ca cel de
săptămâna trecută, ciocolată şi caramel. De data asta am folosit cacao
neagră cu 22% unt de cacao că am găsit la Profi şi am umblat un pic şi
la cantităţile de la crema caramel (250g zahăr, 100 g unt, 160 ml frişcă
lichidă şi am pus-o când era puţin călduţă şi blatul peste care am pus
crema caramel l-am însiropat cu sirop făcut cu zahar caramelizat şi când
s-a răcit am pus puţină esenţă de rom). Şi am copt 3 blaturi preparate pe rând (total ingrediente blaturi: 6 ouă, 6 lg făină, 6 lg zahăr, 2 lg cacao neagră, 3 lg ulei, o linguriţă praf de copt). Făina amestecată cu cacaua şi praful de copt am împărţit-o în trei boluri şi am făcut pe rând blaturile din câte 2 ouă, 2lg zahăr, 1 lg ulei...
cred ca este delicios! ador atat ciocolata cat si caramelul, iar tu le-ai combinat intr-un tort decorat foarte elegant!
RăspundețiȘtergereEste delicios. Noroc că am găsit reţeta la Miha pe blog.
ȘtergereMulţumesc!
Gorgeous work!!!
RăspundețiȘtergere