miercuri, 13 iunie 2012

Rochie de printesa

          Vineri mi-a spus mama ca-i trebuie  Biancai o rochie de printesa sau zana si ma gandeam ce sa-i fac. Seara am vazut impreuna in vitrina unui  SH o rochie uriasa de mireasa, dar  nu ma gandeam ca va iesi ceva. Sambata mi-a adus-o s-o vad si am spus ca incerc mai ales ca n-a fost o avere. Rochia a fost marimea 48 si in  cele din urma am reusit s-o aduc la marimea 12-14. A fost ceva de lucru si chiar daca are unele imperfectiuni eu spun ca a meritat toata truda...de Bia nici nu mai zic...e in extaz. Mi-a spus ca-s matusa ei zînă care face minuni. Va imaginati ca m-a cumparat imediat cu vorbele acestea si pupicii si imbratisarile ei.
           Cel mai greu a fost de modificat partea de sus...margelute cat cuprinde, cusute manual, un croi pentru sani foarte mari...vorbim totusi de marimea 48. Am redus partile cat de mult s-a putut, am fentat un pic cu ata elastica si in cele din urma am scos-o la capat. Apoi incepe si coase cateva zeci de margelute si paiete care au trebuit descusute.


6 comentarii:

 1. woooaaauuuuu
  Cea mai printesa dintre printese cu cea mai mamica dintre mamici!
  Felicitari Mihaela ai facut o rochita extraordinara!

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte, foarte frumoasa rochia, iar de fata ce mai... Chiar esti o adevarata zana pentru fete. Cred ca te-ai chinuit mai mult decat ai spus, dar stiu ca a meritat. Felicitari, sincere!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc!
  Silvia, te-am prins ca nu aveai ochelarii:)))
  Izi, cine stie cunoaste :)A fost destul de lucru la ea, dar a meritat mai ales pentru bucuria Biancai.

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumoasa ti-a iesit rochia, iar Bianca e superba in ea!

  RăspundețiȘtergere
 5. Arata minunat ,esti o mare mare artista Mihaela .

  RăspundețiȘtergere