duminică, 12 iunie 2011

Tigancusa

Aceasta este tigancusa mea. Smile
Fusta-i facuta din pelerina de Zana Primaverii ca tot n-am gasit niciun material inflorat cum as fi vrut si nu avea sens sa iau alt saten.
Bluza e croita dintr-o rochita capatata de la o colega Smile Am croit-o precum o ie si am atasat volanele dintr-o bucata de organza gasita intr-un sh. "Baticul" e de gata pe marginea caruia i-am cusut niste banuti avuti de pe o bluzita de vara (bluza imi placea fara zdranganele) si baticul negru legat la mijloc e tot de capatat de la o alta colega...asa ca doar munca se pune Smile
Mai trebuie sa luam cercei mari cat roata de caruta  Smile ca n-am asa ceva si sa vad daca-mi aduce cineva o salba cu banuti...deocamdata am improvizat.



Si in timpul dansului Smile

7 comentarii:

  1. Superba tigancusa ! Ce iese din mainile tale, opera de arta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uauu, foarte, foarte reusit costumul.... si accesoriile potrivite... Super!!... ai avut ceva de munca la fusta ca e ampla... si mai ales la volan... Imi place mult tigancusa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Da, volanul de la fusta are 7m.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos, frumos! Imi place blogul tau, si raman in continuare pe aici. Imbini foarte bine croitoria cu bucataria!
    http://www.damilena.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa tigancusa, sa-ti traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela acum am vazut ca tu m-ai pus in blog-roll, scuze ca abia acum am observat!! ... Uite acum te adaug si eu pe ambele bloguri... Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere