duminică, 17 octombrie 2010

Tocanita de porc


Ingrediente:
-pulpa de porc(circa 800gr am folosit eu)
-o ceapa mare
-un ardei
-2 catei de usturoi
-rosii in bulion
-sare, piper, boia
-apa
-ulei

Carnea se spala bine(eu o tin si-n apa rece), ceapa si ardeiul se taie cubulete si sa calesc in uleiul incins.


Se adauga carnea taiata cubulete si se lasa la inabusit cateva minute.


Adaug apa fierbinte cat sa acopee carnea, boia si piper si las sa fiarba la foc mic. Daca trebuie mai adaug putina apa(de scade prea mult si carnea nu-i fiarta).


Cand e aproap gata zdrobesc bine rosile


si pasta obtinuta o pun peste carne si mai adaug frunzele de dafin. 


Usturoiul il zdrobesc sau pur si simplu il dau pe razatoarea mica si-l adaug cu 5 minute inainte sa fie gata tocanita.


Adaug sare si-i gata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu